Ilouutisia niille, jotka ovat kyselleet e- ja äänikirjan perään: sain keväällä oikeudet kustantajalta itselleni ja Business Finlandilta kehitysrahaa Vapaa viinistä – ennaltaehkäisevän päihdetyön -projektiin!

Projekti pitää sisällään verkkosivut, verkkokurssin, luentokiertueen e- ja äänikirjan, joita varten kirjoitan uuden, täydennetyn painoksen Vapaa viinistä -kirjasta. Minähän en ehtinyt olla raittiina, absolutistina, streittarina eli korkki kiinni kuin viisi kuukautta, kun kirjan piti olla jo kustantajalla ja matkalla painoon.

Tänä syksynä tulee täyteen viisi vuotta, ja paljon on kertynyt kerrottavaa elämästä ilman alkoholia! Ajattelin myös pyytää muutaman tuoreen tarinan uuteen painokseen. Vapaa viinistä -kirjassahan itseni lisäksi tarinansa kertovat Susanna IndrenEssi HellenRaija Lindberg ja Piia Sumupuu.

Kirjoitustyö on parhaillaan käynnissä, ja nyt on vielä hyvä hetki vaikuttaa sisältöön!

Jos sinulla on toiveita kirjan sisällön suhteen (esim. kenen raitistumistarinan haluaisit kuulla? Mistä aiheesta (liittyen alkoholista irtipääsemiseen) haluaisit lukea, tai mihin kysymykseen toivot vastausta), laita ihmeessä viestiä joko tähän kommentoimalla tai sähköpostitse: info(at )munavaikana.fi

Lähetä kysymyksesi/toiveesi 31.5.2020 mennessä!

Aurinkoisin terveisin

Ira Koivu
Vapaa viinistä


Avatar photo
Ira Koivu
Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.

Liity postituslistalle

    Lue lisää