Soberistin uutisia: Vapaa viinistä -ekirja on myynnissä & Vapaaksi viinistä -verkkokurssiin haetaan pilotoijia

Vapaa viinistä, miten elämä muuttuu kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016) on nyt julkaistu täydennettynä painoksena ekirjana. Kirja on vapauttanut lukuisia suomalaisia alkoholista.

Täydennetyssä painoksessa on mm. uusia viinistä vapautuneiden tarinoita, päivitettyjä tutkimustuloksia sekä Ira Koivun täydennetty tarina.

Alkuperäinen painos kertoo Koivun kokemuksista ja havainnoista kuuden kuukauden ajalta. Nyt hän on ollut lähes viisi vuotta soberisti ja kertoo ekirjassa, mitä sitten tapahtui.

Täältä löydät linkit kauppoihin, joista voit ostaa Vapaa viinistä -ekirjan.

Kirja on myynnissä kampanjahintaan ensimmäiset kaksi viikkoa.

Etsimme sopivia henkilöitä pilotoimaan Vapaaksi viinistä – helposti ja ilolla -verkkokurssia


Verkkokurssi valmistuu pilotoitavaksi lokakuun aikana. Pilotti kestää kuukauden ja sen jälkeen kurssi tulee myyntiin Soberistin verkkosivuille.

Pilottiryhmään valitaan hakijoiden joukosta 5 henkilöä.
Ryhmä saa kurssin ilmaiseksi ja pääsee mukaan Soberistien yksityiseen FB-ryhmään, jossa voi vaihtaa ajatuksia ja tutustua samanhenkisten ihmisten kanssa, sekä saada tietoa ja vinkkejä paitsi toisiltaan ja myös perustajaltaan Ira Koivulta sekä muilta hyvinvointialan ammattilaisilta zoom-sessioissa.

Verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka:

  • Haluavat vapautua alkoholista.
  • Jotka ovat valmiita työstämään omia ajatuksiaan ja tapojaan onnistuakseen.
  • Jotka eivät koe tarvitsevansa fyysisiä vertaistukiryhmiä.
  • Joilla on henkiset ja fyysiset voimavarat raitistua spontaanisti ilman laitoshoitoa ja/tai fyysisiä vertaistukiryhmiä.
  • Joilla on hyvät kognitiiviset taidot eli kyky vastaanottaa, muistaa, käsitellä ja käyttää oppimaansa hyväkseen.

Jos olet hakemamme henkilö, lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@soberisti.com
Laita aiheeksi: Pilottiryhmä
Kerro viestissä nimesi, ikäsi, (lyhyesti) historiasi alkoholin kanssa ja miksi haluat mukaan pilottiryhmään.Avatar photo
Ira Koivu
Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.

Liity postituslistalle

    Lue lisää