Soberistin podcast alkaa pyöriä joka toinen perjantai alkaen 4.6.2021

Ira Koivun juontama Soberisti-podcast alkaa ilmestyä joka toinen perjantai alkaen 4.6.2021

Ensimmäisessä jaksossa on vieraana päihdeterapeutti, muutosvalmentaja Piia Sumupuu ja aiheena on Saako täällä raitistua?

Kuuntele jakso klikkaamalla tästä!

Toinen jakso ilmestyy 17.6. Vieraana on silloin addiktioasiantuntija Juha Lantz ja aiheena Päihdeongelmien ennaltaehkäisy. Mikä nykyisessä systeemissä ei toimi ja mitä pitäisi tehdä?

Podcastin jaksot löytyvät mm. Soberistin kotisivuilta, mutta myös muilta podcast-alustoilta.

Mobiilisovellus tulossa

Soberistin mobiilisovelluksen prototyyppi on nyt testissä ja tavoitteena on saada se syksyllä sovelluskauppoihin ladattavaksi.

Soberisti Ry aloittaa toimintansa

Toukokuun lopussa perustettiin Soberisti Ry, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea päihdeongelmien ennaltaehkäisyä ja matalan kynnyksen hoitoa Suomessa, sekä vaikuttaa positiivisesti asenteisiin alkoholiongelmaisia sekä raittiutta kohtaan.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin pitkään päihdehoidon kentällä toiminut Piia Sumupuu ja sihteeriksi kääntäjä Peikko Pitkänen. Toiminnanjohtajaksi valittiin Soberistin kehittäjä, Vapaa viinistä -kirjailija Ira Koivu.

Jäsensivut aukeavat kesäkuun aikana. Perusjäsenhinta on 15 €/vuosi, kannatusjäsenyys 200 €/v ja kunniajäsenyys 0 €.


Avatar photo
Ira Koivu
Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.

Liity postituslistalle

    Lue lisää