Pyörivätkö ajatuksesi jatkuvasti alkoholin ympärillä? Mietitkö, onko sinulla alkoholiongelma tai oletko peräti alkoholisti?

Haluatko päästä irti riippuvuudesta, mutta sinua pelottaa, että elämästä tulee ankeaa ja epäsosiaalista?

Vapaa viinistä -metodin avulla pääset irti riippuvuudesta helposti ja ilolla

Vaikka olisit kehittänyt itsellesi riippuvuussuhteen alkoholiin, se ei tarkoita, että olisit alkoholisti. Alkoholiriippuvuus on kuin mikä tahansa riippuvuus, riippuvuuden kohde vain sattuu olemaan alkoholi. 

Tiesitkö, että toisin kuin yleisesti luullaan, tutkijat eivät vieläkään ole onnistuneet löytämään alkoholistigeeniä? Ja tiesitkö, että valtaosa alkoholiriippuvaisista raitistuu spontaanista, ilman vertaistukiryhmiä?

Riippuvuuden kehittymisen taustalla on monia syitä, ja jotta voimme vapautua riippuvuudesta, on päästävä käsiksi juurisyyhyn: mihin tarpeeseen haemme lohtua tai mitä haluamme paeta.

Vapaa viinistä -metodi auttaa ja innostaa tekemään kokonaisvaltaisen muutoksen oman hyvinvoinnin parantamiseksi, ja vapauttaa riippuvuuksista ilolla ja helposti.

Vapaa viinistä -ajattelumallissa tunnustetaan ja tunnistetaan ihmisten erilaisuus: toiset tarvitsevat enemmän tukea ja ryhmätoimintaa, ja heille perinteiset vertaistukiryhmät ovat tärkeitä. 

Toiset taas viihtyvät itsekseen, ja tekevät mieluummin töitä yksin kuin ryhmässä. He saattavat olla asiakeskeisiä individualisteja, joille prioriteettina on itsenäisyys, toiminta ja tulokset. Muutos on heille keskimääräistä helpompaa. Siksi he myös usein havahtuvat riippuvuuteen suhteellisen varhaisessa vaiheessa, koska riippuvuus kaventaa heille tärkeää vapaudentunnetta.

Tälle ryhmälle spontaani eli itsenäinen raitistuminen on ominaista.

Jatkoa Vapaa viinistä -kirjalle

Syksyllä 2016 ilmestynyt Vapaa viinistä -kirja on vapauttanut lukuisia suomalaisia riippuvuuksista, joukossa on myös vuosikymmeniä voimakkaan alkoholiriippuvuuden kanssa eläneitä. 

Vapaa viinistä saa nyt jatkoa: tulossa on mm. e- ja äänikirja sekä verkkokurssi, jonka kohderyhmänä ne, jotka haluavat päästä irti alkoholikoukusta, mutta eivät koe tarvitsevansa fyysisiä vertaistukiryhmiä. Toisaalta myös ne, jotka ovat jo panneet korkin kiinni, voivat hyötyä Vapaa viinistä -yhteisöstä: joskus voi olla mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden alkoholikuplasta hypänneiden kanssa.

Jos haluat saada ensimmäisten joukossa tiedon, kun tuotteet ovat valmiita ja tilattavissa, jätä yhteystietosi ja saat uutiskirjeemme.

Älä pelkää, luvassa ei ole jokaviikkoista roskapostittelua. Lähetämme uutiskirjeen vain, kun meillä on oikeasti jotain sinulle hyödyllistä kerrottavaa. Voit myös helposti poistua postituslistalta, jos koet ettei siitä ole sinulle hyötyä.

Kuulumisiin!

Ira Koivu,
Vapaa viinistä -kirjailija
Soberisti vuodesta 2016


Avatar photo
Ira Koivu
Soberisti vuodesta 2015. Vapaa viinistä -kirjailija, muutosvalmentaja, yrittäjä. Soberistin missio on muuttaa käsityksiä alkoholista ja raittiista elämästä & tarjota vaihtoehto alkoholista vapautumiseen.

Liity postituslistalle

    Lue lisää